Hoe bereikt u het kantoor van de Kinderombudsman?

De Kinderombudsman is gevestigd in het gebouw van de Nationale ombudsman. Het bezoekadres is Bezuidenhoutseweg 151 in Den Haag.

Openbaar vervoer

Het gebouw van de Nationale ombudsman is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het Centraal Station van Den Haag. Het is ongeveer 10 minuten lopen. Bij de hoofduitgang gaat u rechtsaf, voorbij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. U steekt de kruising over en treft na 300 meter het gebouw aan uw rechterhand. U kunt uw reis boeken op de website van OV9292.

Met de auto

Vanuit richting Amsterdam/Rotterdam (A4) en Utrecht (A12)
U rijdt in de richting Voorburg/Den Haag. Na het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’ neemt u de Utrechtse Baan richting Den Haag, dan ‘afrit 2, Centrum’. Bij de verkeerslichten bovenaan de afslag gaat u rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten op de kruising Theresiastraat en Prins Clauslaan gaat u ook rechtdoor. Bij de derde verkeerslichten slaat u rechtsaf, dan komt u op de Bezuidenhoutseweg.

Vanuit Amsterdam/Leiden/Wassenaar (A44/N44)
U rijdt in de richting Den Haag Centrum. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Voorburg/Leidschendam (Laan van Nieuw Oost-Indie). Hierna neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Bezuidenhoutseweg.

Parkeren

De Kinderombudsman heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het kantoor kunt u (tot 14.00 uur betaald) parkeren.